RSS

Lansare de carte?!? 😉📖

11 Nov

În viață este vorba despre alegeri. 🤓👈
În viața oricărui sportiv este vorba despre prima alegere… și provocările care o urmează. 👊
În cele mai puternice momente există câte o lecție și, dacă o înțelegi la momentul potrivit, poți urca pe următoarea treaptă… nu doar a clasamentului, ci mai ales a evoluției…
În tenisul mondial avem cel puțin 5 reprezentante care sunt în continuă urcare, “ghidate” generos de cea mai sus clasată, Simona Halep. 🎾☝🌍

new ro ranking

 

Și vedem cum generația de succes continuă… 👍

Cartea “SMASH al minții cu efect decisiv în tenis” vorbește despre puterea de a visa… Despre oameni și încrederea lor în a-și urma visul.
Este o lectură care îți oferă libertatea de a “privi” printre rânduri, unde, lăsând mesajul să treacă prin filtrul propriu, îți poți găsi ambiția de a-ți parcurge drumul dincolo de limite, pentru a-ți atinge VISUL.
Este o carte care nu conține “senzaționalul”, dar care și-a permis să atingă câte un adevăr timid al parcursului spre cele mai înalte culmi.
Nu include subiecte piperate din spatele “scenei” oficiale a tenisului, ci mesajul din strălucirea ochilor ambițioși ai oricărei campioane a sportului alb.
Nu e ceva din cotidian, ci o lectură cu un sens profund pe care-l recunoști de fiecare dată când îți simți prezența, în primul rând, în tine.
Este o lectură simplă prin care își rostește înțelesul complexitatea unei “creșteri” frumoase care pleacă de la bază către înălțimi.
Este o carte care s-a scris cuminte din pasiune pentru umanul celor ce-l practică și cu admirație față de voința prin care, cu voia lor, aparțin acestui nobil sport numit TENIS!
Mult succes…  vis cu vis…  🎾🏆🌍☝️

În curând, lansarea oficială, în București… 📖🤓👈

https://www.facebook.com/lili.cozma.5/posts/1529328400446455

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 11, 2017 in Oameni și cărți

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: