RSS

Maturitate – capcana către evoluție

03 Oct

Din bucuria fiecărei zile, atunci când așterni simțirile pe hârtie, fie ea și electronică, îți poți savura porția de libertate. Dar să fie asumată, nu cumva să aglomerezi viața altcuiva cu ce nu vrei tu să creezi.

Și începi… sau continui, căci începutul a fost în alt spațiu când poate tu nu l-ai înțeles, deși îți este și acum de folos.

Astăzi ai plâns, dar nu din neputință, ci din încredere. De sine. Lucru care anunță maturitate. Și, da, maturitatea vine la pachet cu lacrimi, multe, dar nu dureroase, ci suportabile. Nu mai dor decât cicatricile rănilor îndurate în clipele de inconștiență, dar ce te-ai fi făcut dacă nu trăiai la vibrația care le-a format?!? 

Tot ce urmează are miros de responsabilitate, iar dacă un nou început te înspăimântă și simți că îți clatină echilibrul, continuă, e alegerea ce te trimite către creștere, spre regăsirea omului care ești în devenire.

Și dacă iubirea nu e ghidul ce-ți răsună în minte, corp și suflet, întoarce-te către copilul interior și dă-i voie să-ți răspundă la întrebarea: dacă toate au un rost, care-mi este SENSUL??

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on October 3, 2016 in A ști sau a nu fi, Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: